TAF-elev industrimekaniker

Å søke en TAF-plass som industrimekaniker gir deg en helt unik mulighet. Dette fireårige programmet gir deg nemlig både fagbrev og spesiell studiekompetanse med fordypning i matematikk og fysikk. Utdannelsen kombinerer teoretisk opplæring på skolen med praktisk opplæring i bedrift hver uke.

Som lærling i industrimekanikerfaget hos PSW, vil du få dyptgående kunnskap og praktisk erfaring med vedlikehold, produksjon, montering og reparasjon av maskiner og utstyr.

Du lærer om hydrauliske, pneumatiske og elektriske styringssystemer for maskineri, og håndterer oppgaver som krever både fysisk arbeid og teknisk innsikt. Opplæringen er allsidig, og du vil måtte tenke helhetlig og selvstendig.

Faget er perfekt for deg som er praktisk anlagt, nøyaktig og interessert i ny teknologi. Du vil utvikle forståelse for digitalisering og automatisering, og lære deg hvordan du kan bruke kunnskapen til å bidra til kontinuerlig kvalitetsforbedring. Sikkerhet og miljøbevissthet er også viktige elementer i opplæringen, og du vil bli oppfordret til å tenke kritisk og arbeide tverrfaglig.

Som lærling hos oss får du grundig opplæring og veiledning, og en opplæringsansvarlig som følger deg gjennom læretiden. Du får også lærlingkontrakt, opplæringsplan, alt nødvendig utstyr, arbeidsklær og verneutstyr.

I PSW tar vi sikkerheten din på alvor og er stolte over å være en godkjent og erfaren lærebedrift. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Les mer om det å være industrimekaniker her: