Elektrolærling

Som lærling i elektro hos PSW, vil du lære å installere, vedlikeholde og reparere elektriske systemer og utstyr. Elektrofaget er variert og innebærer arbeid med alt fra boliginstallasjoner til større industrielle anlegg. Du vil få kunnskap om både grunnleggende elektriske kretser og komplekse styresystemer, og utvikle ferdigheter i feilsøking og reparasjoner.

Som elektrolærling må du være nøyaktig og ha god problemløsningsevne. Godt fargesyn, ansvarsbevissthet og fleksibilitet er viktig. Yrket er veldig aktivt, så god fysisk form er en fordel.

Dette faget gir deg en solid grunnmur for en fremtidig karriere i en viktig og stadig utviklende bransje.

Som lærling hos oss får du grundig opplæring og veiledning, og en opplæringsansvarlig som følger deg gjennom læretiden. Du får også lærlingkontrakt, opplæringsplan, alt nødvendig utstyr, arbeidsklær og verneutstyr.

I PSW tar vi sikkerheten din på alvor og er stolte over å være en godkjent og erfaren lærebedrift. Vi gleder oss til å høre fra deg!

 • Utdanningstype:
  Læretid med praksis og lønn. Etter endt opplæring gjennomføres fagprøven, og når denne er bestått, får du fagbrev.
 • Varighet:
  2,5 års læretid
 • Bakgrunn for å søke:
  VG1 Elektro og datateknologi, VG2 Elenergi og ekom.
 • Søknadsfrist:
  16. februar
 • Dette trenger du for å søke:
  CV, karakterutskrifter, og søknad

Se mer om hvordan hverdagen er her:

Høres dette ut som noe for deg? Da gleder vi oss til å høre fra deg. Søk lærlingplass i dag, ved å sende søknad til Silje Skjerve, VP HR, e-post: sisk@psw.no