Industrimontør

Som lærling i industrimontørfaget hos oss i PSW, vil du lære montering, testing, vedlikehold og produktkontroll av tekniske og industrielle produkter.

Utdannelsen innebærer både praktisk arbeid og opparbeiding av teknisk forståelse. Du lærer å lese tekniske tegninger, bruke ulike verktøy og maskiner, og forstå grunnleggende prinsipper for mekanikk og elektronikk.

Som industrimontør må du være nøyaktig, praktisk anlagt og ha evnen til å løse komplekse problemer. Utdannelsen forbereder deg på en karriere der du arbeider med alt fra enkle komponenter til avanserte maskiner og produksjonssystemer.

Som lærling hos oss får du grundig opplæring og veiledning, og en opplæringsansvarlig som følger deg gjennom læretiden. Du får også lærlingkontrakt, opplæringsplan, alt nødvendig utstyr, arbeidsklær og verneutstyr.

I PSW tar vi sikkerheten din på alvor og er stolte over å være en godkjent og erfaren lærebedrift. Vi gleder oss til å høre fra deg!

 • Utdanningstype:
  Læretid med praksis og lønn. Etter endt opplæring gjennomføres fagprøven, og når denne er bestått, får du fagbrev.
 • Varighet:
  2 års læretid
 • Bakgrunn for å søke:
  VG1 Teknikk og industriell produksjon (TIF) + VG2 Industriteknologi
 • Søknadsfrist:
  16. februar
 • Dette trenger du for å søke:
  CV, karakterutskrifter, og søknad

Høres dette ut som noe for deg? Da gleder vi oss til å høre fra deg. Søk lærlingplass i dag, ved å sende søknad til Silje Skjerve, VP HR, e-post: sisk@psw.no