Automatikerlærling

Er du interessert i å bli automatiker? Som elektrofagarbeider hos PSW, vil du lære å montere, kontrollere og vedlikeholde systemer for automatiserte prosesser. Disse systemene kan inkludere alt fra produksjonslinjer i fabrikker, der roboter monterer, lakkerer og pakker, til termostatstyrte systemer som justerer temperatur basert på omgivelsene. Automatiserte prosesser er overalt i hverdagen vår, som i vaskemaskiner og mobiltelefoner.

Som automatiker vil du også lære å lage og vedlikeholde administrative løsninger som dokumenthåndtering og rapportering. Feltet krever blant annet kunnskap om datakommunikasjon, elektronikk, elektromekanikk, instrumentering og prosessteknikk.

Arbeidsoppgavene dine vil inkludere montering, igangsetting og vedlikehold av automatiserte anlegg, samt feilsøking og forbedring av disse. Du vil jobbe med både landbaserte og maritime automatiserte anlegg, og din innsats vil bidra til mer effektive, nøyaktige og sikre prosesser.

Som lærling hos oss får du grundig opplæring og veiledning, og en opplæringsansvarlig som følger deg gjennom læretiden. Du får også lærlingkontrakt, opplæringsplan, alt nødvendig utstyr, arbeidsklær og verneutstyr.

I PSW tar vi sikkerheten din på alvor og er stolte over å være en godkjent og erfaren lærebedrift. Vi gleder oss til å høre fra deg!

 • Utdanningstype:
  Læretid med praksis og lønn. Etter endt opplæring gjennomføres fagprøven, og når denne er bestått, får du fagbrev.
 • Varighet:
  1,5 års læretid
 • Bakgrunn for å søke:
  VG1 Elektrofag + VG2 Automatisering + VG3 Automatisering
 • Søknadsfrist:
  16. februar
 • Dette trenger du for å søke:
  CV, karakterutskrifter, og søknad

Høres dette ut som noe for deg? Da gleder vi oss til å høre fra deg. Søk lærlingplass i dag, ved å sende søknad til Silje Skjerve, VP HR, e-post: sisk@psw.no