Industrirørlegger

Som industrirørlegger vil du jobbe med montering av røropplegg, sveising og platearbeid. Du vil bli ekspert på rørtekniske installasjoner, og lærer å arbeide med ulike materialer i henhold til nasjonale og internasjonale standarder. En industrirørlegger bidrar til å levere produkter av høy kvalitet til både inn- og utland.

Gjennom læretiden din vil du få allsidig kunnskap om i bearbeiding av rør og automatiserte produksjonsmetoder. Du vil produsere, montere, vedlikeholde og teste røranlegg som skal brukes både på land og til havs.

I dette faget er teknisk innsikt og nøyaktighet avgjørende. Du bør også være glad i å samarbeide med andre og serviceinnstilt, for å trives i rollen.

Som lærling hos oss får du grundig opplæring og veiledning, og en opplæringsansvarlig som følger deg gjennom læretiden. Du får også lærlingkontrakt, opplæringsplan, alt nødvendig utstyr, arbeidsklær og verneutstyr.

I PSW tar vi sikkerheten din på alvor og er stolte over å være en godkjent og erfaren lærebedrift. Vi gleder oss til å høre fra deg!

 • Utdanningstype:
  Læretid med praksis og lønn. Etter endt opplæring gjennomføres fagprøven, og når denne er bestått, får du fagbrev.
 • Varighet:
  2 års læretid
 • Bakgrunn for å søke:
  VG1 Teknikk og industriell produksjon (TIF) + VG2 Industriteknologi
 • Søknadsfrist:
  16. februar
 • Dette trenger du for å søke:
  CV, karakterutskrifter, og søknad