Lærlinger

Vil du bli lærling eller TAF-elev hos oss?

This page is, from practical reasons, in Norwegian only. Please contact us for information in English.

Vi gir deg alt du trenger for å lykkes, både i jobben som lærling og med fagprøven. Vi tilbyr også et eget løp for deg som er TAF-elev.

Som en godkjent og erfaren lærebedrift har vi utdannet mange dyktige lærlinger. Hos oss får du lærlingkontrakt, opplæringsplan og en opplæringsansvarlig som hjelper deg hele veien frem til fagprøven. Du får også alt du trenger av nødvendig utstyr. I PSW tar vi sikkerheten din på alvor.

Et godt arbeidsmiljø har topp prioritet hos oss, og teamet vårt vil både guide deg og dele raust av sin kunnskap. Vi lover deg – du kommer til å ha det utrolig gøy på jobb som lærling i PSW.

Vi tilbyr lærlingplass innenfor følgende fag:

  • Elektro
  • Automasjon
  • Industrimekaniker 
  • Industrimontør
  • Industrirørlegger
  • Sveis
  • TAF/industrimekaniker

Lær mer om de ulike lærling-retningene våre:

Noe for deg?

Silje Skjerve, VP HR & Administration
sisk@psw.no
+47 948 58 007

Camilla Leirvåg, Administration
camilla.leirvag@psw.no
+47 916 20 071

Søknadsfrist for samtlige fagretninger er 16. februar.

Samarbeid med opplæringskontoret

PSW er medlem av Opplæringskontoret Nordhordland, noe som hjelper oss med å gi deg den beste oppfølgingen som lærling. Her kan du lese mer om samarbeidet.

Som sertifisert opplæringsbedrift følger vi opp deg som lærling i samarbeid med Opplæringskontoret Nordhordland.

Det innebærer blant annet at oppfølginsansvarlig i PSW og opplæringskontoret har felles møter med deg som lærling hver 6 måned, eller etter behov. Slik sikrer vi at du får oppfølgingen og utviklingen du trenger.

Samarbeidet vårt med opplæringskontoret innebærer også at du får tilgang til et digitalt oppfølgingssystem der du som lærling kan dokumentere egen opplæring. Her vil instruktøren din, og den faglige veilederen, være med å registrere opplæringen du får gjennom hele utdanningsløpet.

Sammen med opplæringskontoret følger vi deg hele veien frem til fagbrevet!