Lærlinger

Vil du bli lærling hos oss?

Vi gir deg alt du trenger for å lykkes, både i jobben som lærling og med fagprøven.

Som en godkjent og erfaren lærebedrift har vi utdannet mange dyktige lærlinger. Hos oss får du lærlingkontrakt, opplæringsplan og en opplæringsansvarlig som hjelper deg hele veien frem til fagprøven. Du får også alt du trenger av nødvendig utstyr. I PSW tar vi sikkerheten din på alvor.

Et godt arbeidsmiljø har topp prioritet hos oss, og teamet vårt vil både guide deg og dele raust av sin kunnskap. Vi lover deg – du kommer til å ha det utrolig gøy på jobb som lærling i PSW.

Vi tilbyr lærlingplass innenfor følgende fag:

  • Elektro
  • Automasjon
  • Industrimekaniker 
  • Industrimontør
  • Industrirørlegger
  • Sveis

Vi har også et eget løp for deg som er TAF-elev innen industrimekanikerfaget.

Lær mer om de ulike lærlingretningene våre:

Høres dette ut som noe for deg? Da gleder vi oss til å høre fra deg. Søk lærlingplass i dag, ved å sende søknad til Silje Skjerve, VP HR, e-post: sisk@psw.no
For spørsmål, ring: +47 948 58 007

Søknadsfrist for samtlige fagretninger er 16. februar.

PSW er medlem av Opplæringskontoret Nordhordland, noe som hjelper oss med å gi deg den beste oppfølgingen som lærling. Trykk her for å lese mer om samarbeidet.

Om arbeidet med opplæringskontoret

Som sertifisert opplæringsbedrift følger vi opp deg som lærling i samarbeid med Opplæringskontoret Nordhordland.

Det innebærer blant annet at oppfølginsansvarlig i PSW og opplæringskontoret har felles møter med deg som lærling hver 6 måned, eller etter behov. Slik sikrer vi at du får oppfølgingen og utviklingen du trenger.

Samarbeidet vårt med opplæringskontoret innebærer også at du får tilgang til et digitalt oppfølgingssystem der du som lærling kan dokumentere egen opplæring. Her vil instruktøren din, og den faglige veilederen, være med å registrere opplæringen du får gjennom hele utdanningsløpet.

Sammen med opplæringskontoret følger vi deg hele veien frem til fagbrevet!